Agraïments i més agraïments

GRÀCIES Cubelles Rock City XIV ahir va ser una de les millors nits de la nostra història!!! Agraïments especials a Elisa C Martin per pujar a cantar amb nosaltres “Dansa de la Mort”, el nostre tema nou “Torres d’Ivori” (on sortirà un gran videoclip segur) a JotaJotapegě Imagen amb l’ajuda de Jordi Gol Montouto pel currazo de gravació que van fer, a la gent de Raich Sonoritzacions per la seva professionalitat sempre amb nosaltres, va ser un honor compartir escenari i post-festa amb les grans bandes “Rocking Horse” Dobermann “Dünedain” i Opera Magna. Gràcies a Associació Juvenil Freerock per la seva confiança i sobre tot a tots els amics que ens vau fer suport i sempre esteu allà on anem, aviat rebreu noves notícies…

Us deixem amb un petit tastet del que va ser el festival:

Gràcies al canal Metal en España pel vídeo