Cap de setmana d’entrevistes

Amb la sortida del nou disc toca  entrevistes a ràdios i mitjans especialitzats, amb les preguntes dels gran professionals del medi, el primer torn va ser a Radio ciutat vella amb el nostre col·lega Samuel al seu programa Pronostico Reservado, que ens va fer una entrevista la tarda de divendres als seus estudis de Barcelona.

Aquí teniu el podcast, podeu escoltar na nostra entrevista a partir del minut 0:00 (al principi del programa).

I com el ritme no podia parar, el diumenge, segona entrevista, aquesta vegada el torn del programa El Octavo Dia, amb la Xenia i el seu meravellós equip, a radio Cornellà on van punxar en exclusiva, l’Escorpiblanc, un dels temes inclosos al nou àlbum.

Podeu escoltar l’entrevista en el següent enllaç a partir del minut 36:37

I per acabar de rematar un cap de setmana intens, us deixem amb un tercer i últim (però no menys important) podcast, el del programa Simfonia Metàl·lica amb Albert Perera on parla del esdeveniment MetalcatFest II i podeu escoltar una interessant entrevista a en Rubén.

Tot el podcast es molt interessant, el podeu escoltar aquí, l’entrevista a en Rubén la trobareu al minut 7:46

Un cap de setmana com veieu, molt intens però productiu.

MOLTES GRACIES COMPANYS!