Entrevista a mi rollo es el rock – Ràdio Tarragona

Dilluns passat teníem una cita a Mi Rollo es el Rock, el programa del nostre amic Pae a Ràdio Tarragona, com sempre, amb una calorosa acollida, tant per part seva com de la Silvia a les línies de so. Al podcast podeu escoltar una entrevista tant al estil Pae com ens te acostumats, una entrevista dinàmica i divertida, sempre es un honor i un plaer enorme anar a aquest estudi amb aquests dos grans professionals del medi que tant de suport donen a les bandes, tant emergents com consolidades.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és radioPae2.jpg

No us perdeu la entrevista en la qual el Pae ens fa una repassada completa, tant al nostre nou disc, Torres d’ivori, com a nosaltres. En ella valora melodies, lletres i sentiments, ens explica les reaccions que va tenir al escoltar els temes, així com intenta extirpar-nos una mica les nostres sensacions a l’hora de composar el temes del nostre nou àlbum.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és radioPae3.jpg

Moltes gràcies i esperem veure’ns aviat altra cop a la redacció de Ràdio Tarragona, llarga vida a Mi Rollo es el Rock i al puto rock‘n’roll.

Al podcast podeu escoltar la entrevista a partir de 1:17:25