Comunicat Oficial Noctämbuls

El nostre cantant, Pep Fillät deixarà la banda per causes personals, no us preocupeu, la marxa ha estat de forma amistosa i pactada, els membres de Noctämbuls li agraïm tots aquests anys des de 2012, quan vam començar la nostra trajectòria com a Tribut a Sangtraït, fins a l’actualitat amb més d’un centenar de concerts i la producció de dos discos a l’esquena, compartint escenari, feina, somriures, llàgrimes i tants bons i mals moments, a part de la gran amistat que ens uneix de fa tants anys. Pep, sempre seràs benvingut a participar en els futurs projectes de la banda.

En quant a la banda, dir que els 5 components restants (Arnau, Ruben, Rafa, Xiscu i Txärli), seguim apostant pel projecte, que ens seguireu veient-nos fent soroll pels escenaris i que ben aviat tindreu noticies de com seran els següents passos de la banda, estigueu atents a les xarxes.En quan la maleïda pandèmia ens deixi fer un concert en condicions, farem un concert en directe (presencial) per fer-li un bon comiat al Pep com cal tots plegats, moltes gràcies company, sort i força en els teus nous projectes i que tinguis un bon camí, sempre seràs un Noctämbul més.

Aquí us deixem el seu comunicat per vosaltres “Sonämbuls”.

Avui és un dia agredolç per mi, despedir-me del que ha estat la meva família durant tants anys és quelcom molt nostàlgic, però ha estat una decisió totalment personal i treballada durant molt de temps i crec sincerament que és el millor per aquesta banda que tant m’estimo i que
ha estat un pilar molt important per la meva vida en aquests últims 8 anys.

Seguiré col·laborant en tot el que pugui amb Noctämbuls però ja en un rol molt mes com a fan, sobretot des de l’altre costat de l’escenari, amb tots vosaltres seguint tots els concerts que, esperem, aviat puguem disfrutar en directe de Noctämbuls.

Ara per ara la meva intenció és deixar temporalment els escenaris, i dedicar-me a seguir formant-me com a cantant i a altres projectes personals, però qui sap el que ens depara el futur! Ens veiem ben aviat i no oblideu que farem un concert/festa de despedida amb tots vosaltres, com no podria ser d’una altra manera!

Salut i metall Sonämbuls, ens veiem ben aviat!

Pep Fillät