Llançament del nou disc

El 14 d’Octubre de 2022 ha estat l’escollit per que vegi la llum el nostre tercer treball DEU ANYS SONÄMBULS, disc que podeu escoltar a les principals plataformes digitals:

I que ja teniu a la venda als nostres concerts i a la botiga d’aquesta mateixa pàgina amb tota la resta de marxandatge.

Com ja es va avançar amb la sortida del nostre single “Per Sempre”, en aquest disc contem amb varies col·laboracions, com son Yuji Miura (des de Japó, guitarrista de Sadistic Duty), Kris Vega (veu de Born in Exile i Cobra Spell) i Lupe Villar (Ex. Sangtraït).

Yuji Miura

Kris Vega

Lupe Villar

Sense oblidar altres persones que han col·laborat en el disc, com seria Salva Minguijón, autor de la segona pista del disc “Ocell de Llum”, que ens va cedir i ha estat reinterpretada per Noctämbuls i l’artista Juan Masip que ha dissenyat la portada del disc i del Single, que juntament amb l’art digital de Ruben Bailón s’ha aconseguit un gran resultat.

Esperem que us agradi i que el gaudiu. El disc tindrà una presentació en directe el dia 26 de Novembre a la sala Sidecar de Barcelona, podeu reservar entrades a www.sidecar.es.