Nou videoclip “Em Crida versió piano”

Després del llançament del disc Deu anys Sonämbuls, us presentem el primer videoclip del nostre darrer treball Em Crida en versió piano, una cançó enregistrada pel nostre amic Yuji Miura des del Japó.

El videoclip s’ha enregistrat al conservatori de música de Vilanova i la Geltrú a l’octubre, on a part de proporcionar-nos l’espai vam poder contar amb un piano meravellós per fer encara més càlida l’escena.

Per l’enregistrament vam contar amb la col·laboració de Kris Vega (Born in Exile i Cobra Spell), amb una veu que junt amb la de l’Hector i les harmòniques de Xiscu fan posar la Pell de gallina. Per aquest clip també contem amb la col·laboració de la Laura Arnedo que ens interpreta al piano ja que no hem pogut contar amb Yuji per la gravació per temes logístics.

Teniu penjat el videoclip al canal de Youtube de Picap, que també podeu veure aquí:

Videoclip realitzat per Vic Granell i Carlos Castillo de Casnell Films.