Nou Clip – Per Sempre

Després del llançament del nostre 3r treball ‘Deu Anys Sonämbuls’ l’octubre de 2022, seguim d’estrena amb el segon videoclip de l’últim disc, ara es el torn de ‘Per Sempre’, la cançó dedicada a Martín Rodríguez, el ‘bataka’ de la mítica banda catalana, Sangtraït.

Un clip on no hem volgut deixar res enrere i es que si s’ha de fer, fem-ho bé, tenim l’honor de que la Lupe Villar, en Josep Maria Coromines ‘coro’ i Papa Juls, ens fan posar la cirereta a aquest clip enregistrat i Muntat per Vic Granell a l’Auditori de Vilanova i la Geltrú, ciutat on viuen alguns membres de Noctämbuls.

Per sempre’ a estat composat pel nostre amic Yuji Miura des de Tokio i l’Hector Llauradó va ser l’encarregat de posar-li lletra i veu a un tema molt especial per la Noctämbuls que ha estat tocant temes dels de la Jonquera en els seus inicis, quelcom molt especial per una persona molt especial i es que en Martin serà als nostres cors PER SEMPRE!