Comunicat Oficial Noctämbuls 2024

2024 serà un any de canvis per Noctämbuls, I es que hem de comunicar dues baixes importants pel grup. Per una part el nostre bateria, Rafa Ballesta, ara esta passant per moments que li impossibiliten seguir amb les activitats de la banda, així que de moment no podrem contar amb ell en la formació, esperem que tingui una bona recuperació i que ben aviat pugui tornar a ser dalt de l’escenari amb nosaltres i agrair aquests 13 anys donant tant a Noctämbuls i al rock en general.

D’altra banda, el nostre cantant Héctor Llauradó, que ha decidit no continuar amb el projecte per temes personals, Noctämbuls agraeix la seva estança a la banda durant 3 anys i esperem que tingui molta sort en els seus futurs projectes.

En quant a la banda, dir que la resta de components (Txärli, Arnau, Rubén i Xiscu) seguirem amb el projecte i que ben aviat tindreu notícies de la nova formació, gràcies una vegada més a Rafa i Hèctor per ser-hi i esperem veure’ns dalt de l’escenari en un futur, si heu estat aquí, sereu Noctämbuls Per Sempre.

Tot seguit podreu llegir els seus comunicats personals.

Txärli, Arnau, Rubén i Xiscu (Noctämbuls)

A continuació deixem els comunicats dels companys dels Companys Rafa i Héctor:

COMUNICAT OFICIAL RAFA BALLESTA

Hola peña, 

Desde hace unos meses se me ha complicado el tema de la salud y al no poder seguir al 100 x 100 con Noctämbuls, he decidido dejar la banda, la cual estoy muy orgulloso de estar en ella, ya que, aparte de ser compañeros, ha sido como una familia para mí.

Gracias Noctämbuls y gracias Sonämbuls por estos 13 años que hemos recorrido juntos

¡Hasta pronto compañeros!

Fins Aviat!

Rafa Ballesta

COMUNICAT OFICIAL HÉCTOR LLAURADÓ

Bona tarda família, 

Avui és un d’aquells dies que costa explicar, però que són necessaris per seguir endavant. Després de 3 anys molt intensos i molt bonics, he de dir adéu a Noctämbuls. 

La vida et posa reptes i et fa decidir el camí a seguir, i el camí que es planteja fa que hagi de prendre la determinació de seguir el meu camí allunyat dels que per mi ja són amics per sempre. Han estat uns anys d’aprenentatge i, sobretot, amistat. 

Gràcies Noctämbuls i gràcies també a la família de Sonämbuls per haver-me acollit durant tot aquest temps, fent-me sentir un més des del minut 1. 

Ens veiem als escenaris PER SEMPRE!

Héctor Llauradó