Noctämbuls 3.0

Després d’un llarg temps de preparacions i d’assimilació de canvis, per fi presentem la nova formació de la banda. Bé, nova o potser no tant nova, ja que contarem amb l’honor de la tornada a la banda del Pep Fillät, el qual no necessita presentació, contarem amb les seves veus en els pròxims directes i futurs rodons que la banda vagi realitzant. Per altra banda, algú se’n havia de substituir al mestre de les baquetes Rafa Ballesta, l’encarregat d’aquesta tasca a partir d’ara serà Raül Màrquez, Ex-bateria de Terapia D Miedo, Pedres de bruixa entre d’altres.


Amb aquesta nova formació volem dir-vos que Noctämbuls segueix al peu del canó, la banda seguirà donant canya als escenaris i preparant varies coses pel futur. Us esperem a tots i totes als directes allà on anem, esperem que siguin molts i que els gaudiu tant o més que nosaltres.


La nova formació de Noctämbuls som:

  • Pep Fillät – Veu
  • Arnau Carbonell – Guitarra
  • Txärli – Baix i cors
  • Raül Màrquez – Bateria
  • Xiscu Rubio – Armóniques i cors
  • Rubén Bailón – Guitarra i cors